بهترین دستگاه میوه خشک کن

امروزه دستگاه های میوه خشک کن با برندهای مختلفی در بازار موجود است. اما قبل اینکه دنبال برند دستگاه میوه خشک کن باشید بهتره که اطلاعاتی از دستگاه ها داشته باشید تا بتونید بهترین انتخاب رو کنید.

دستگاه ها به لحاظ نوع به دسته های خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی تقسم می شود. اگر شما دستگاه صنعتی و نیمه صنعتی رو مدنظر دارید بهتره که بگم، اول باید نوع را انتخاب کنید. همینطور مصرف دستگاه باید اولویت باشه در دستگاه های صنعتی و نیمه صنعتی معمولا در ایران گازسوز و برقی موجود است. البته در نظر داشته باشید که توی هر دو نوع دستگاه برای کنترل نیاز به برق داره. مگر اینکه دستگاه های خیلی قدیمی که حرارت به صورت دستی تنظیم میشد و دستگاه های خانگی فقط نوع برقی را دارد.

اما مهم ترین قسمت دستگاه کدام است که باید به اون توجه کنیم؟

دستگاه های برقی به ترتیب مهم ترین ها رو میگم به این موارد توجه بیشتری کنید:

اول المنت دستگاه که مهمترین است

دوم مدار کنتر دستگاه

سوم فن دستگاه

چهارم بدنه دستگاه

پنجم جنس سینی دستگاه

المنت دستگاه:

وظیفه تولید حرارات دارد. و مهم ترین قطعه دستگاه است. سعی کنید المنت دستگاهی که انتخاب می کنید بازدهی بیشتر و گرمایش بیشتر داشته باشد. المنت های لامپی عمر متوسط دارند.ولی مصرفشان کمتره. ولی المنت فلزی عمر بیشتری دارن و مصرف بالاتر. باید ببینید کدومش براتون مهم تره!

مدار کنترل دستگاه:

قطعه الکترونیکی است که وظیفه کنترل دستگاه رو داره. یعنی با سنسورهایی که به این دستگاه وصل میشن کنترل میکنه که دستگاه چند ساعت دیگه کار کنه یا حرارت دستگاه کم یا زیاد شه. اگر سنسورها ضعیف باشند صد در صد عملکرد ضعیفی هم خواهند داشت. تشخیص اینکه سنسور عملکرد قوی داره یا ضعیف برای ما سخته.  ولی میتونید در هنگام خرید دستگاه از فروشنده یا از کاتالوگ دستگاه نوع سنسور استفاده شده در دستگاه رو برای خودتون مشخص کنید.

فن دستگاه:

فن دستگاه وظیفه گردش هوای گرم و همینطور کاهش رطوبت در دستگاه رو داره. معمولا دستگاه ها یک یا دو فن دارن. توجه کنید هر چقدر دستگاه بزرگتر باشه باید تعداد فن های دستگاه هم بیشتر باشه. اما نکته مهم این است که حتما توجه کنید که همه اجرای فن باید فلزی باشند چون خودم دستگاه هایی رو دیدم که از فن با اجزای پلاستیک فشرده استفاده شده که عمر فن رو بسیار کاهش میده و بازدهی اونو کم میکنه.

بدنه دستگاه:

بدنه دستگاه رو میتونید از طریقه وزن دستگاه تشخیص بدید هر چقدر وزن دستگاه بیشتر باشه یعنی بدنه ضخیم تری داره.در نتیجه بازدهی دستگاه بالا میره. تصور کنید که شما در یک فضای باز دستگاه تون رو گذاشتید که هوای بیرون سرد است حالا این دستگاه اگه بدنه عایقی رو نداشته باشه باید زمان بیشتری کار کنه که هوای داخل دستگاه به مقدار لازم برسه.

جنس سینی:

به این مورد توجه کنید که اکثر دستگاه هایی که در ایران میبینم سینی پلاستیکی و توری دارن. در ابتدا اینو بگم که پلاستیک ضمن اینکه عمر کمتری داره بسیار در هوای گرم گاز سمی تولید میکنه و سالم بودن محصولتونو رو زیر سوال میبره. پس سعی کنید حتما از توری فلزی استفاده کنید و حتی اگه شرکت تولید کننده نداشت خودتون تهیه کنید و توی دستگاه بذارید. البته توری هایی هستند که پلاستیکی یا بهتر بگم الیافی هستند و گاز سمی تولید نمی کنند که به توری های PTFE معروفند می تونید از اونها هم استفاده کنید.  چون این توری ها تا دمای 100 درجه هم موادی از خود خارج نمی کنند. اما پیشنهاد من اینه که دستگاهی که به صورت فابریک سینی فلزی داره رو انتخاب کنید!

دستگاه گازسوز:

در دستگاه های گاز سوز به جای استفاده از المنت برای گرمایش از مشعل گاز سوز استفاده شده است. که همه مواردی که در بالا گفته شد رو مورد توجه قرار بدهید. بعلاوه مشعل دستگاه ، توان خروجی مشعل مهم ترین نکته است. همینطور جنس دهانه مشعل که از فلز مرغوب باشه. چون مشعل چندین سال هست که در کشور تولید می شود مشعل های مرغوب در بازار زیاد هست. فقط سمت دستگاه گاز سوز ارزان قیمت نروید چون مشعل بی کیفیت در آن استفاده شده است.

نکته مهم :

همه مواردی که در بالا گفتم در خروجی محصولتون تاثیر گذار است. ولی باز هم محصول خروجی یک سری آیتم ها رو نداره. مثلا بیش از نصف ویتامین های میوه توی حرارتی که چه دستگاه المنتی و چه گاز سوز تولید میکنه از بین میره !

اما باید چه کار کنیم و از چه راهی استفاده کنیم که این مسئله حل شود؟ راه حل یک کلمه است: تکنولوژی خشک کن فریزدرایر که با سرما میوه رو خشک میکنه و آب اونو از بین میبره. بدون اینکه به ویتامین های میوه کاری داشته باشه، به بافت میوه آسیب بزنه، و حتی اینکه بو و مزه میوه و رنگ میوه تغ که در دستگاه حرارتی واقعا همه اینها مورد آسیب قرار می گیرند!

در عکس زیر فرق محصول خشک شده با روش هوای گرم و محصول خشک شده با فریزدرایر یا همان سرمایشی را می بینید!

کیوی خشک فریزدرایر مقایسه فریزدرایر با هوای گرم کیوی خشک کیوی خشک پفکی

نکته مهم تر:

اما یک توصیه میکنم. اگر خرید دستگاه میوه خشک کن فریزدرایر یا انجمادی را برای ورود به کسب و کار میخواهید و تازه وارد این کسب و کار می خواهید بشوید از تولید شروع نکنید چون قیمت دستگاه های فریزدرایر آنچنان ارزان نیست برای مثال یک دستگاه هشتاد یا صد کیلویی حداقل چند صد میلیون قیمت دارد برای شروع میتونید محصولات رو از تامین کننده تهیه کنید و بازاریابی آن را انجام دهید و بعد وارد عرصه تولید شوید!

چیپستامین به عنوان تامین کننده محصولات فریزدرایر میتونه در خدمت شما عزیزان باشه قیمت های محصولات رو به صورت عمده و همکاری میتونید از لینک زیر مشاهده کنید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *